Bliv ringet op

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moderne VVS-installatør​

safety

Miljøvenlige løsninger​

green

Ekspert i service og installation af gaskedler​

good (1)

Autoriseret VE-installatør

tekniq

​VVS-arbejde med dig som kunde i fokus

Det kan fra tid til anden blive nødvendigt at få udført VVS-arbejde i en eller anden form. Har du en større eller mindre VVS-opgave, der skal udføres, står vi gerne til rådighed.

Vores navn er DELFIN VVS, og vi udfører alt slags VVS-arbejde i København samt Nord- og Midtsjælland med et smil. Hvad enten du har en enkelt dryppende vandhane eller skal have installeret et helt nyt varmesystem, vil vi rigtig gerne udføre arbejdet.

Vi har stor erfaring inden for VVS-arbejdet og har godt kendskab til materialer og løsninger i forskellige henseender. På den måde mener vi, at vi kan være med til at fremmane det bedste resultat og den bedste løsning på dit problem.

Vi går op i kvalitet når det kommer til VVS-arbejde

Vores vigtigste fokuspunkt er kvaliteten, hvormed vi udfører vores VVS-arbejde. Hvis VVS-arbejdet ikke bliver udført ordentligt, går der ikke lang tid, før man skal til at reparere igen, og så kan det være lige meget. Derfor sætter vi en ære i at udføre så godt et VVS-arbejde som muligt hver gang, og vi eftertjekker altid det udførte VVS-arbejde en ekstra gang. 

Vi er ikke tilfredse, før du er det. Det er på sin vis også din garanti på, at det VVS-arbejde, du får lavet, bliver noget, du kan glæde dig over i lang tid fremover. Det er nemlig vores mål, at alle vores kunder vil kunne glæde sig over vores arbejde både med det samme og mange år ud i fremtiden.​

Kontakt os for en VVS-løsning til dig

Grundet vores mangeårige erfaring inden for branchen, ved vi også, at ingen kunder er ens. Der er forskellige opgaver i forskellige hjem, der skal udføres på forskellige måder. Derfor mener vi også, at løsninger skal skræddersys til vores kunder.

Vi arbejder for både private, offentlige instanser og erhverv, hvilket gør vores område meget bredt. Derfor har alle vores medarbejdere mange års erfaring og sørger for at gøre løsningen unik, sådan at den lever op til vores kunders ønsker og behov.

Det er også medvirkende i, at vi ikke bare kaster os ud i et projekt, men bruger tid på at finde frem til den helt rigtige løsning. Hvis du ønsker at få professionel rådgivning eller samtale om, hvordan vi kan udføre dit projekt til perfektion, håber vi, du vil kontakte os på telefon 70 25 00 60 eller ved at skrive til os på vores mail delfin@delfin-vvs.dk.

«​ Partnere

Delfin VVS ApS
Salsmosevej 8,

​3660 Stenløse

Telefon: 70 25 00 60

E-mail: delfin@delfin-vvs.dk

​CVR: 19914097

Vi er autoriseret VE-installatør