Bliv ringet op

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moderne VVS-installatør​

safety

Miljøvenlige løsninger​

green

Ekspert i service og installation af gaskedler​

good (1)

Autoriseret VE-installatør

tekniq

Montering af gulvvarme giver mange fordele

Hos Delfin VVS i Egedal Kommune, nærmere bestemt Stenløse, tilbyder vi installation af gulvvarme, med mange fordele for både dig og varmeregningen. Vores gulvvarmesystem giver en varmefordeling, der er behagelig for fødderne, især når det er ekstra koldt om vinteren.

Især på badeværelset er varme i gulvet populært, da fliser og klinker ellers kan være kolde og ubehagelige at gå på om vinteren. Skal du for eksempel have nyt badeværelse eller lagt nyt gulv, kan det derfor være en god idé at overveje at få montering af gulvvarme. 

Udover gulvvarme på badeværelset, hvor der oftest er klinkegulv, kan du også få opbygning af gulvvarme under både betongulv og trægulv, og desuden laver vi gulvvarme på såvel 1. sal, som i stuen eller kælderen. Med andre ord kan du få monteret gulvvarme i alle rum, ligesom vi tilbyder reparation af gulvvarme, når noget er gået galt.

Få lagt gulvvarme af professionelle fagfolk

Vi har mange års erfaring, når det kommer til montering og installation af gulvvarme. Vi udfører både mindre og større projekter i omegnen af Stenløse, Ølstykke, Frederikssund og Ballerup. Vi klarer hele processen for dig, hvilket betyder, at vi både skifter gulvet og lægger gulvvarmerørene i for dig. 

Du ender derfor op med en ny, behagelig varme i gulvet, der både fungerer godt og udnytter energien optimalt. 

Vi benytter Pexrør eller AluPex til vandbåren gulvvarme, som giver den bedste løsning. Herudover er der flere forskellige muligheder for isolerede rør og Pexrør med eller uden tomrør. Vores mangeårige erfaring gør at du trygt kan følge vores råd til hvilke materialer der bør bruges til montering af din gulvvarme.

Service og reparation af gulvvarme

​I forbindelse med vores montering af gulvvarme tilbyder vi løbende service på dit varmesystem - herunder tjekker vi alt det udførte arbejde og gør alt for at opfylde vores drøm om fuld kundetilfredshed. Har du problemer med din gulvvarme i nærheden af Stenløse eller Ølstykke? Kontakt Delfin VVS og få repareret din gulvvarme professionelt.

Har du derimod brug for hjælp til andre opgaver som gasinstallationer, montering af varmepumper eller renovering af badeværelse, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi hjælper med et smil på læben.

Hvad koster montering af gulvvarme?

Inden vi installerer gulvvarme i dit hjem eller udfører reparation af gulvvarme, skræddersyr vi vores løsning specielt til dig, så gulvvarmen matcher dine ønsker og prisen er efter forventning - kontakt os gerne og hør mere om priser på gulvvarme.

Kontakt os på telefon 70 25 00 60 eller e-mail delfin@delfin-vss.dk og få et uforpligtende tilbud eller professionel rådgivning omkring opbygning af gulvvarme. 

«​ Partnere

Delfin VVS ApS
Salsmosevej 8,

​3660 Stenløse

Telefon: 70 25 00 60

E-mail: delfin@delfin-vvs.dk

​CVR: 19914097

Vi er autoriseret VE-installatør