Bliv ringet op

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moderne VVS-installatør​

safety

Miljøvenlige løsninger​

green

Ekspert i service og installation af gaskedler​

good (1)

Autoriseret VE-installatør

tekniq

Montering af varmepumpe samt varmepumpeservice​

Vi er eksperter i miljøvenlige varmeløsninger

​Leder du efter en specialist i vedvarende energianlæg, som tilbyder montering af varmepumpe? Så har du fundet den rette installatør. Hos DELFIN VVS tilbyder vi service og installation af varmepumper for private, erhverv og offentlige instanser.

Vi servicerer kunder i blandt andet Egedal, Ølstykke og Stenløse samt mange andre steder. Vi er eksperter i miljøvenlige løsninger, og vi er naturligvis autoriseret VE-installatør, VVS-installatør og TEKNIQ-installatør.

Luft til vand- eller luft til luft-pumper fra Bosch

​Vi har specialiseret os i luft til vand-varmepumper og luft til luft-varmepumper fra Bosch, og vi tilbyder montering af varmepumpe i alle slags ejendomme. Derudover tilbyder vi enhver form for service på varmepumpe.

I forbindelse med installation af varmepumpe i en helårsbolig vil mange foretrække en luft til vand-varmepumpe, som kan erstatte et gasfyr eller et oliefyr, og som kan opvarme både centralvarmevand og brugsvand.

Mange vil derimod foretrække en mere enkel luft til luft-varmepumpe, hvis det er til et mindre helårshus, et sommerhus eller en tilbygning. Den kan ikke opvarme vand, men opvarmer rummet med luft. I visse tilfælde kan den også nedkøle. En særlig fordel er, at den filtrerer støv og lignende væk fra luften i rummet.​

Få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe

​Du er velkommen til at indhente mere information, og vi svarer gerne på spørgsmål om alt fra tekniske specifikationer til priser. Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på huset. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for montering af varmepumpe. Samtidig kan vi give et tilbud på varmepumpeservice.

 
 
 
 
Opvarmningsform

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

«​ Partnere

Delfin VVS ApS
Salsmosevej 8,

​3660 Stenløse

Telefon: 70 25 00 60

E-mail: delfin@delfin-vvs.dk

​CVR: 19914097

Vi er autoriseret VE-installatør