Bliv ringet op

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moderne VVS-installatør​

safety

Miljøvenlige løsninger​

green

Ekspert i service og installation af gaskedler​

good (1)

Autoriseret VE-installatør

tekniq

​Gasinstallationer - nyt gasfyr og udskiftning af gaskedel

​Gaskedler bliver som alt andet slidt med tiden. En gaskedel kan holde godt og fungere udmærket i mange år, men før eller siden skal den udskiftes, og der skal udføres nye gasinstallationer.

Hos Delfin VVS i Stenløse, nær Ølstykke i Egedal Kommune, tilbyder vi gasinstallationer, som kan holde i mange år fremover og som opnår en bedre varmekomfort og energiforbrug. Ved at udskifte din gamle gasinstallation, til et nyt gasfyr, kan man altså opnå en besparelse på varmeregningen.

Vi tilbyder effektive gasinstallationer

Vi er et VVS-firma, der har stor erfaring inden for arbejdet med gasinstallationer. Vi har over en årrække løst opgaver for både private og erhverv. Hvad enten det gælder en mindre reparation eller en fuldstændig udskiftning til nyt gasfyr, tilbyder vi vores hjælp.

Vores mål er, at kunden får det bedste resultat. Derfor håndplukker vi nøje vores produkter fra de leverandører, vi mener, giver de fleste fordele.

I forbindelse med gasinstallationer og gaskedler, anbefaler vi kedlerne fra:

Vi synes, det er den bedste leverandør på markedet. Har vores kunder andre ønsker til gasinstallationer, efterlever vi naturligvis også dem.​

Udover Bosch gaskedler, fører vi også andre mærker og modeller, eksempelvis Vaillant, Milton-Megatherm og Viessmann, som alle tre også producerer kondenserende gasfyr og -kedler.

Få et nyt gasfyr i den højeste kvalitet

​For at opnå det bedste resultat tilbyder vi også professionel rådgivning til vores kunder, sådan at vi i fællesskab kan nå frem til den bedste løsning. 

Sammen med vores mål om at du får det bedste resultat, hører selvfølgelig også et mål om fuld kundetilfredshed. Vi er ikke glade, før du er det. Derfor sørger vi også for at udføre alle slags gasinstallationer og nye gasfyr i den højeste kvalitet mulig, og vi kvalitetssikrer altid vores arbejde. Vi ønsker nemlig, at vores kunder vil glæde sig over den udførte gasinstallation mange år ud i fremtiden.

​Hvad koster et nyt gasfyr?

Priserne på gaskedler og gasinstallationer er meget varierende, afhængig af hvilken model du ønsker og tilgængeligheden for installationen (hvor lang tid monteringen tager). Hvis du vil modtage et tilbud på installation af et nyt gasfyr eller lignende er vi altid klar med et uforpligtende tilbud til dig.

​Er du interesseret i at høre mere om naturgasfyr, oliefyr eller andre produkter er du også meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du ønsker at få os til at udføre dine gasinstallationer, kan du kontakte os på telefon 70 25 00 60eller skrive en e-mail til os på delfin@delfin-vvs.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

«​ Partnere

Delfin VVS ApS
Salsmosevej 8,

​3660 Stenløse

Telefon: 70 25 00 60

E-mail: delfin@delfin-vvs.dk

​CVR: 19914097

Vi er autoriseret VE-installatør