Send en mail:

delfin@delfin-vvs.dk

Ring på tlf:

70 25 00 60

Bliv ringet op

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Renovering af badeværelse med miljøvenlig løsninger

​Badeværelset er et rum, der er udsat for meget. Med næsten konstant varme og fugt, bliver det ligesom alt andet slidt med tiden, og det kan derfor blive nødvendigt at overveje et helt nyt eller renovering af det nuværende badeværelse.

Som din VVS-installatør, tilbyder vi miljøvenlige og moderne badeværelser nær byerne Stenløse, Egedal og Ølstykke. Renovering af dit badeværelse kan gøre hverdagen lidt nemmere og skabe glæde, hver gang det skal benyttes. Det behøver ikke være besværligt, vi tager os af alt det besværlige arbejde for dig.

Nyt badeværelse, efter dine ønsker, af kvalitet

Vi har stor erfaring med alt inden for VVS-området. Vi tilbyder at renovere dit badeværelse, og har tilknyttet egne håndværkere i form af en murer, en elektriker, VVS-folk med mere for at gøre hele projektet nemmere for dig.

Vi står som hovedentreprenør på projektet og derved for planlægningen og kommunikationen mellem håndværkerne.

Det giver vores kunder optimal frihed til blot at læne sig tilbage og glæde sig til det færdige resultat.

Hvad enten du ønsker et moderne badeværelse eller en version med mere traditionelle valg, kan vi være med til at inspirere dig og hjælpe med at finde materialer til at renovere dit badeværelse.

Få renoveret dit badeværelse til en god pris

Hos Delfin VVS er vores drøm, at du får det bedst mulige resultat til den bedst mulige pris, og det gør vi meget for at opfylde. Vi sætter kvaliteten i højsædet og eftertjekker alt vores udførte arbejde en ekstra gang.

Vi ønsker, at du skal kunne glæde dig over dit nye badeværelse både med det samme og i mange år fremover. Vi er ikke tilfredse, før du er helt tilfreds. Overvejer du at få renoveret dit badeværelse, ser vi frem til at høre fra dig. Du kan kontakte os på telefon 70 25 00 60 eller skrive en e-mail til os på delfin@delfin-vvs.dk.

«​ Partnere