Bliv ringet op

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moderne VVS-installatør​

safety

Miljøvenlige løsninger​

green

Ekspert i service og installation af gaskedler​

good (1)

Autoriseret VE-installatør

tekniq

​Renovering af badeværelse med miljøvenlig løsninger

​Badeværelset er et rum, der er udsat for meget. Med næsten konstant varme og fugt, bliver det ligesom alt andet slidt med tiden, og det kan derfor blive nødvendigt at overveje et helt nyt eller renovering af det nuværende badeværelse.

Som din VVS-installatør, tilbyder vi miljøvenlige og moderne løsninger på renovering af badeværelse nær byerne Stenløse, Egedal og Ølstykke. Renovering af badeværelse kan gøre hverdagen lidt nemmere og skabe glæde, hver gang det skal benyttes. Det behøver ikke være besværligt, vi tager os af alt det besværlige arbejde for dig.

Nyt badeværelse, efter dine ønsker, af kvalitet

Vi har stor erfaring med alt inden for VVS-området. Vi tilbyder at renovere dit badeværelse, og har tilknyttet egne håndværkere i form af en murer, en elektriker, VVS-folk med mere for at gøre hele projektet nemmere for dig.

Vi står som hovedentreprenør på projektet og derved for planlægningen og kommunikationen mellem håndværkerne.

Det giver vores kunder optimal frihed til blot at læne sig tilbage og glæde sig til det færdige resultat.

Hvad enten du ønsker et moderne tiltag til renovering af badeværelse eller en version med mere traditionelle valg, kan vi være med til at inspirere dig og hjælpe med at finde materialer til at renovere dit badeværelse.

Har du derimod brug for hjælp til montering af gulvvarme, varmepumpe eller gasinstallationer, så kommer vi altid gerne forbi med et smil.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Hos Delfin VVS er vores drøm, at du får det bedst mulige resultat til den bedst mulige pris, og det gør vi meget for at opfylde. Vi sætter kvaliteten i højsædet og eftertjekker alt vores udførte arbejde en ekstra gang.

Vi ønsker, at du skal kunne glæde dig over dit nye badeværelse både med det samme og i mange år fremover. Vi er ikke tilfredse, før du er helt tilfreds. Overvejer du at få renoveret dit badeværelse, ser vi frem til at høre fra dig. Sammen finder vi en god pris. Du kan kontakte os på telefon 70 25 00 60 eller skrive en e-mail til os på delfin@delfin-vvs.dk.

«​ Partnere

Delfin VVS ApS
Salsmosevej 8,

​3660 Stenløse

Telefon: 70 25 00 60

E-mail: delfin@delfin-vvs.dk

​CVR: 19914097

Vi er autoriseret VE-installatør