Send en mail:

delfin@delfin-vvs.dk

Ring på tlf:

70 25 00 60

Bliv ringet op

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ejendomsservice for boligselskaber

​For et boligselskab kan det være en god idé at have en VVS-installatør tilknyttet i forbindelse med ejendomsservice, så der er hjælp at hente, hvis der pludselig opstår problemer. Dette kunne for eksempel være skadede rør eller udstyr, der er gået i stykker.

Hos Delfin VVS tilbyder vi akut ejendomsservice til en god pris og høj kvalitet for boligselskaber i og omkring byerne Stenløse, Egedal og Ølstykke. Vores VVS installatør rykker hurtigt ud til vandskader og kan tilbyde løbende eftersyn af vandrør med mere.

Vi tilbyder professionel ejendomsservice

Står du og mangler et firma til at udføre VVS arbejdet i dit boligselskab, står vi meget gerne til rådighed. Vi har stor erfaring inden for ejendomsservice og har i flere år håndteret diverse opgavetyper hos flere forskellige boligselskaber.

Vi kommer hurtigt ud til akutte opgaver og udfører arbejdet, hvad enten det gælder større eller mindre opgaver. 

Vi står til rådighed både for dem, der ønsker en fast VVS-mand, der fast kommer og fører tilsyn og for dem, der bare vil have en VVS-mand i baghånden, til når uheldet er ude.

Kontakt os i dag og hør mere om en aftale

Vores drøm er, at alle vores kunder er tilfredse med hensyn til det arbejde, vi udfører uanset om det er ejendomsservice eller almindeligt VVS-arbejde. Det er derfor, vi sætter så stor fokus på, at alle løsninger er optimalt tilpasset vores kunder. Desuden har vi også stor fokus på kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Det er nemlig fordelen ved at have en fast tilknyttet VVS-mand – at kvaliteten altid er i orden.

Vi holder hele tiden vores kunder orienteret om, hvad vi laver, samt eftertjekker alt vores arbejde en ekstra gang. Er du derfor i et boligselskab, udfører vi med glæde ejendomsservice i den grad, du ønsker. Ønsker du mere information, kan du kontakte os på telefon ​70 25 00 60eller e-mail på delfin@delfin-vvs.dk.

«​ Partnere

Delfin VVS ApS

Salsmosevej 8,

3660 Stenløse
Telefon: 70 25 00 60

E-mail: delfin@delfin-vvs.dk

​CVR: 19914097

Delfin VVS ApS
Salsmosevej 8
3660 Stenløse
Tlf.: 70 25 00 60
CVR: 19914097
delfin@delfin-vvs.dk