Send en mail:

delfin@delfin-vvs.dk

Ring på tlf:

70 25 00 60

Bliv ringet op

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gasinstallationer og udskiftning af gaskedel

​Gaskedler bliver som alt andet slidt med tiden. En gaskedel kan holde godt og fungere udmærket i mange år, men før eller siden skal den udskiftes, og der skal udføres nye gasinstallationer.

Hos Delfin VVS i Stenløse, nær Ølstykke og Egedal, tilbyder vi gasinstallationer, som kan holde i mange år fremover og som opnår en bedre varmekomfort og energiforbrug. Ved udskiftning sin sine installationer af gas kan man altså spare penge på varmeregningen.

Vi tilbyder effektive gasinstallationer

Vi er et VVS-firma, der har stor erfaring inden for arbejdet med gasinstallationer. Vi har over en årrække løst opgaver for både private og erhverv. Hvad enten det gælder en mindre reparation eller en fuldstændig udskiftning, tilbyder vi vores hjælp.

Vores mål er, at kunden får det bedste resultat. Derfor håndplukker vi nøje vores produkter fra de leverandører, vi mener, giver de fleste fordele.

I forbindelse med gasinstallationer og gaskedler, anbefaler vi kedlerne fra:

​Vi synes, det er den bedste leverandør på markedet. Har vores kunder andre ønsker end gasinstallationer, efterlever vi naturligvis også dem.

​For at opnå det bedste resultat tilbyder vi også professionel rådgivning til vores kunder, sådan at vi i fællesskab kan nå frem til den bedste løsning.

Kontakt os for yderligere information

Sammen med vores mål om at kunden får det bedst mulige resultat, hører selvfølgelig også et mål om fuld kundetilfredshed. Vi er ikke glade, før kunden er det. Derfor sørger vi også for at udføre alle slags gasinstallationer i højeste kvalitet mulig, og vi eftertjekker altid vores arbejde en ekstra gang. Vi ønsker nemlig, at vores kunder vil glæde sig over det udførte gasarbejde mange år ud i fremtiden.

Hvis du ønsker at få os til at udføre dine gasinstallationer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 25 00 60eller skrive en e-mail til os på delfin@delfin-vvs.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

«​ Partnere

Delfin VVS ApS

Salsmosevej 8,

3660 Stenløse
Telefon: 70 25 00 60

E-mail: delfin@delfin-vvs.dk

​CVR: 19914097

Delfin VVS ApS
Salsmosevej 8
3660 Stenløse
Tlf.: 70 25 00 60
CVR: 19914097
delfin@delfin-vvs.dk